Werving & Selectie

U zoekt versterking van uw inkoopteam, een man of vrouw die het inkoopvak - of een bepaald aspect daarvan - helemaal in zijn/haar vingers heeft. Maar u zoekt meer dan pure inkoopkennis en –kunde. Iemand die ook in andere opzichten binnen uw organisatie past. Die bijvoorbeeld goed kan samenwerken, een echte persoonlijkheid is, ook onder druk blijft presteren en – niet onbelangrijk – zich volkomen thuis voelt binnen uw bedrijfscultuur.

Kortom, u zoekt een kandidaat die qua capaciteiten, ambities en instelling zo bij u aan de slag kan.

The Crucial Click

Vaak zoekt men bij het vinden van een nieuwe medewerker naar meer van wat binnen de inkoopafdeling al aanwezig is. Zelfde opleiding, zelfde achtergrond, zelfde ambities, zelfde ervaring, noem maar op. INSINC werkt vanuit de visie dat mensen niet elkaars evenbeeld hoeven te zijn, maar elkaar veel meer moeten aanvullen, deel uitmaken van een team. Dan pas ontstaat het gewenste synergie-effect en wordt 1 + 1 = 3. The Crucial Click

OPQ Competentie Analyse

Voor het vinden van de juiste kandidaten maken we gebruik van de OPQ Competentie Analyse. Deze methode leent zich bij uitstek voor de net genoemde synergie-optelsom. We matchen niet alleen professionele capaciteiten met de gestelde eisen, maar ook persoonlijke eigenschappen met die van aanstaande collega’s en bedrijfscultuur. Zodat u óók op lange termijn structureel van complementariteit en inkoopversterking bent verzekerd.

Daarnaast biedt INSINC zogenaamde 'detavast' constructies. Na een vooraf vastgestelde interim-periode, heeft de kandidaat de mogelijkheid bij u in vaste dienst te treden.

 

Insinc Recruitment kort

  • Een uitgebreid, actueel kandidatenbestand
  • We matchen capaciteiten, ambities én persoonlijke instelling
  • Jarenlange ervaring in het recruitmentproces
  • Via OPQ Competentie Analyse in elk opzicht de juiste man/vrouw
  • Alleen de ultieme match telt: The Crucial Click
  • Desgewenst via Detavast van tijdelijk naar vast
“Wij zorgen ervoor dat u uw diensten en producten optimaal inkoopt.”