Interim Inkoopprofessionals

Vaak de beste oplossing

Steeds meer organisaties beschouwen flexibilisering, het inzetten van tijdelijke professionals, als een structureel onderdeel van het bedrijfsproces. Vooral bij projectmatige activiteiten zijn tijdelijke inkoopprofessionals vaak de sleutel tot een succesvolle afronding.

Tijdelijke kennis en kunde voor uw inkoopafdeling

Maar ook in andere, vaak meer uitzonderlijke situaties is een interim- of gedetacheerde professional de oplossing voor zich opstapelende inkoopproblemen. Bij een plotselinge piekbelasting bijvoorbeeld of bij langdurige afwezigheid of ziekte van een of meer van de eigen medewerkers.
INSINC levert professionals – van junior inkoper tot interim-CPO - die op tijdelijke basis bij u aan de slag gaan: van operationeel tot strategisch niveau. Zij zijn bijvoorbeeld inzetbaar voor het uitbrengen van een Request for Proposal, Europese aanbestedingen, bid evaluations, Service Level Agreements, het opzetten van een actieplan voor uw inkoop of het opstellen van standaardovereenkomsten voor diverse productgroepen.

Reorganisatie van uw inkoopafdeling?

Worstelt uw inkoopafdeling met een structureel (strategisch) probleem? Een probleem dat een even snelle als adequate aanpak vereist? Dan stellen we u graag voor aan een van onze interim-CPO’ers. Een man of vrouw die over de kennis, ervaring en objectieve blik beschikt om tijdelijk leiding te geven aan uw inkooporganisatie. Een interim-CPO die uw mensen en processen precies die impuls kan geven die uitdagingen omzet in kansen en mogelijkheden. Die de problemen in kaart brengt, de nieuwe doelstellingen formuleert en vervolgens de beoogde verandering initieert, implementeert en verankert.

Om welke functie, activiteiten of termijn het ook gaat, u kunt bij Insinc altijd rekenen op een in elk opzicht professioneel ingestelde, zeer betrokken medewerker.

Een acuut probleem? Meteen aan de slag!

De omstandigheden binnen uw organisatie bepalen het moment en het tempo van ingrijpen. Daarbij zijn ook situaties denkbaar waarbij acuut een inkoopprobleem ontstaat. Uitstel is dan geen optie meer. Ook daarop is onze dienstverlening optimaal afgestemd. Vandaag bellen, morgen een gesprek met een geschikte inkoopprofessional die overmorgen bij uw organisatie aan de slag gaat.

 

Interim-professionals kort

  • Tijdelijke inzet voor structurele verbetering
  • Interim-professionals op elk niveau
  • Interim-CPO voor reorganisatie inkoopafdeling
  • Bij piekbelasting, ziekte of andere personele inkoopproblemen
  • Voor elke inkoopfunctie, elke inkoopactiviteit, elke termijn
  • Bij acute problemen direct een inkoopprofessional
“Wij zorgen ervoor dat u uw diensten en producten optimaal inkoopt.”