Aanbestedingsdesk

Heeft of krijgt u te maken met (Europees) aanbesteden? En loopt u daarbij tegen vragen of misschien zelfs problemen op waar u zelf niet direct het antwoord op heeft? Geen probleem, de Insinc Aanbestedingsdesk staat elk moment voor u klaar.

Het antwoord op elke aanbestedingsvraag

Bij de Insinc Aanbestedingsdesk krijgt u het juiste antwoord op elke vraag, of het nu om een eenvoudige vraag gaat, een wat moeilijker of een die zeer ingewikkeld en/of uitzonderlijk is. Onze aanbestedingsprofessionals weten niet alleen alles over aanbesteden, maar kunnen dat ook klip en klaar uitleggen. Een even bijzondere als uitzonderlijke combinatie.

Advies aan àlle betrokken partijen

Omdat onze expertise álle aspecten van de aanbestedingsprocedures en de bijbehorende inkooptrajecten omvat, kunnen we iedereen van advies dienen. Dus niet alleen elke manager, jurist of projectleider aan de kant van de aanbestedende dienst, maar ook de inschrijvende partijen, dus het deelnemende bedrijfsleven. Kortom, een helpdesk voor álle bij het aanbestedingsproces betrokken partijen. Makkelijk, efficiënt en altijd op het ultieme resultaat gericht.

Diverse abonnementsvormen

U vindt bij ons niet alleen het antwoord op al uw aanbestedingsvragen, u kunt ook nog eens kiezen uit diverse abonnementsvormen. We hebben namelijk een even gemakkelijk als overzichtelijke adviesformule ontwikkeld, waarbij u kunt kiezen uit een A-, B- of C-abonnement. De verschillen zitten uiteraard niet in de kwaliteit van ons advies – die is voor iedereen gelijk – maar vooral in het aantal uren dat u denkt nodig te hebben en in de vorm van advisering. Bijvoorbeeld of u alleen telefonisch advies wenst, of ook face-to-face of misschien zelfs overleg bij u op locatie.

U hebt al een A-jaarabonnement voor € 750,-. In ieder geval is slim om daarover eerst even met ons te overleggen, zodat we u ook een onderbouwd advies kunnen geven over de bij u passende abonnementsvorm.

Meer informatie over onze Aanbestedingsdesk? Klik hier

 

Aanbestedingsdesk kort

  • Een helder advies voor een optimale aanbesteding
  • Geen vakjargon, maar klip-en-klare uitleg
  • Advies aan aanbestedende dienst én inschrijver
  • Keuze uit diverse abonnementsvormen
  • Makkelijk, duidelijk en to the point
“Wij zorgen ervoor dat u uw diensten en producten optimaal inkoopt.”